Pozovite: +381 61 600 3670mastravelbg@gmail.com
parndorf Special Offer
Intro

PARNDORF

parndorf Special Offer

PARDNORF BEČ IZLET

24.09 – 26.09.2021

CENA IZLETA PO OSOBI: 35 EUR

PARNDORF outlet se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na oko 30 km od Beča. Preko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i mnogo toga. Brendovi su na popustu od 30%-70%. Radno vreme radnim danima do 19 časova, subotom do 18 časova, a nedeljom ne radi. Atmosfera centra prijatna i opustajuća samo naprezanje koliko novca potrositi!!!

Program

 1. DAN BEOGRAD

Sastanak putnika u 20.30h parking Sava centra. Polazak u 21h. Noćna vožnja kroz Srbiju,Madjarsku,Austriju sa usputnim pauzama za odmor i granične formalnosti.

 1. DAN OUTLET CENTAR PARNDORF

U jutarnjim časovima dolazak  u tržni centar Parndorf, koji se nalazi na par kilometara od granice sa Mađarskom. Outlet Parndorf je veoma poznat u Evropi, a sve više i kod nas, po radnjama najpoznatih svetskih robnih marki kao što su Adidas, Nike, Reebok, Desigual, Armani, Bogner, Burberry, Ecco, Lacoste, Esprit, Tommi Hilfinger i još mnogi drugi. Slobodno vreme za šoping. U 12.30h polazak za Beč.  Po dolasku u Beč sledi panoramsko razgledanje Beča: Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, gradska kuća, Univerzitet, Zavetna crkva, Berza..Nakon obilaska slobodno vremešetnju,šoping,individualno razgledanje, uživanje u saher torti i čuvenoj bečkoj melanž kafi. U večernjim časovima polazak za Beograd uz usputno svraćanje u Parndorf ukoliko je neko od putnika ostao ceo dan. Noćna vožnja kroz Austriju,Madjarsku.

 1. DAN BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

Foto galerija

Važne informacije

U cenu je uračunato

 • prevoz autobusom turističke klase (od 16 – 87 mesta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
 • poseta tržnom centru Parndorf outlets.mcarthurglen.com/de/at/designer-outlet-parndorf
 • usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
 • troškove ogranizacije putovanja

U cenu nije uračunato

 • putno zdravstveno osiguranje
 • individualne troškove – nepomenute usluge
 • fakultativne izlete

Fakultativni izleti

 •  IZLET DO BEČA 5 evra

Uslovi i način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA MAS TRAVEL-a.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial